ACTE AL CENTRE CULTURAL SANTA EULÀLIA

El dijous dia 15 d'octubre de 2015, es va realitzar l'acte d'inauguració de l'exposició "UN ARA MATEIX... PER SEMPRE" i la presentació del llibre "JOAN CARRERA. UN BISBE DEL POBLE" al Centre Cultural de Santa Eulàlia a L'Hospitalet de Llobregat.

L'acte comptà amb la presència del sr. Enric Vendrell, director general d'Afers Religiosos, que un cop més ens ha mostrat el seu suport; també de la sra. Mª Ángeles Sariñena, regidora del districte de Santa Eulàlia, que ens dirigí unes emotives paraules dels seus records del Bisbe Joan, el sr. Celestino Corbacho, alcalde de la ciutat entre 1994 i 2008, que recordà també el Bisbe Joan, en especial com a veí de Santa Eulàlia i quan se li otrogà la distinció ciutadana el 2003.

El sr. Jesús Gandul, membre del Memorial Bisbe Joan Carrera, presentà l'exposició i els senyors Francesc Teruel i Joaquim Ferrer presentaren el llibre biogràfic que han escrit. Presentà l'acte el sr. Jordi Garcia, membre també del Memorial.

Recordem que el Bisbe Joan va ser rector de la parròquia de Sant Isidre Llaurador, entre 1976 i 1991, que es troba situada al citat barri de Santa Eulàlia a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat. La demarcació parroquial també arriba fins a la ciutat de Barcelona.

Fotografies de l'acte

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra