GRUP DE LECTURA DEL LLIBRE "JOAN CARRERA, UN BISBE DEL POBLE"

En el marc dels actes en els que recordarem al Bisbe Joan durant l’any 2018 en el que farà els deu anys de la seva mort, us volem presentar la iniciativa que porten a terme un grup de persones que van conèixer al Bisbe Joan. Alguns d’ells des de ja fa molt de temps en la seva primera estada a Badalona i d’altres ja de Bisbe. L’equip és format per la Montserrat Sans i March, la Teresa Biayna i Pedragosa, la Carlota Duño i Costa, la Montserrat Bardeny i Playan, la Maria Clara Pujades i Gil, l’Olivia Esteve i Vives i en Joan Guillen i Muñoz.

Aquesta iniciativa es concreta en la preparació per la lectura de textos del llibre “Joan Carrera. Un bisbe del poble” escrit per en Joaquim Ferrer i en Francesc Teruel, espòs de la Montserrat Sans.

Trobada del Grup de Lectura
En un treball inicial s’ha fet una selecció de textos del citat llibre en els que s’hi ha fet referència la seva infantesa, el despertar vocacional, les parròquies en les que va desenvolupar la tasca pastoral i el seu servei com a Bisbe i pastor de la diòcesi de Barcelona. 
Un cop feta aquesta tria s’ha anat fent un treball de preparació per tal de fer-ne la lectura adaptada a un temps, acompanyada d’uns interludis musicals.

Ben aviat us farem arribar un calendari precís de tots els actes, però aneu-vos reservant el dia: 8 d’abril de 2018 a les 18 h   a la parròquia de Santa Maria de Badalona on es realitzarà per primera vegada aquesta lectura.


Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra