ACTE DE LECTURA DE TEXTOS


Els textos del llibre “Joan Carrera. Un bisbe del poble”, escrit per en Joaquim Ferrer i en Francesc Teruel. van ser els protagonistes de l’acte que va tenir lloc el passat diumenge dia 22 d’abril a la l’església de Santa Maria de Badalona.


L’Olívia Esteve i la Teresa Biayna es van encarregar de triar i organitzar els textos i es van encarregar de fer la lectura amb col·laboració de la Societat Coral Badalonense: Joana Matallana, Irene García i Albert López Vivancos. Hi van col·laborar llegint la introducció la Montserrat Sans, vídua d’en Francesc Teruel, encarregant-se de llegir la part final la Clara Pujadas. També hi hagué intervencions musicals que interpretà en Grup Dex Cor, sota la direcció de la Montserrat Pi, acompanyats a l’orgue per en Miquel González.

Els primers textos llegits recullen l’etapa de la infantesa a Sant Feliu de Llobregat on es traslladà de ben petit amb la mare, després de la mort del seu pare, al poc temps de néixer ell. El descobriment de la vocació, l’ingrés al seminari i l’ordenació de prevere a Montserrat i la feina pastoral a les primeres parròquies a Santa Eulàlia de Provençana de L’Hospitalet de Llobregat com a vicari i ja com a rector a Sant Antoni de Llefià, van ser els textos que es van llegir a la primera part de l’acte, després de la qual hi hagué una excel·lent intervenció per part del Grup Dex Cor.

A poc a poc, a través dels textos llegits pels tres lectors ens van anar recordant moments de la vida del Bisbe Joan. Els que estàvem allà escoltant, vam tenir ocasió de reviure alguns dels moments que s’anaven explicant. Va ser una emotiva estona recordar les paraules del Bisbe Joan.

Amb aquest acte iniciem un seguit d’actes que anirem realitzant en record del Bisbe Joan,  al llarg d’aquest any en que en farà deu del seu traspàs a la casa del Pare.

Ja podeu anar prenent nota que el proper acte serà el 12 de maig, a les 18 h. a la Catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat en el que hi haurà un concert i una missa. Aquest dia es commemorarà el 88 è aniversari del naixement del Bisbe Joan.

IMATGES DE L'ACTE
.

Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra