PARAULES DE VIDA


“Paraules de vida” és un programa de Catalunya Ràdio que repassa cada setmana les notícies més importants que genera l'Església a Catalunya i al món. Hi tenen cabuda les històries de solidaritat que protagonitzen persones anònimes a través d'ONG's o moviments cristians. També es repassen i s'expliquen els actes més importants del calendari litúrgic. És editat i presentat per Emili Pacheco.


El diumenge 3 de maig participà en el programa en Jordi Breu per parlar de la convocatòria  del primer Premi Bisbe Joan Carrera. Durant la conversa es recordà també la figura del Bisbe Joan i de les experiències viscudes, tant per l’Emili com per en Jordi, al costat del Bisbe Joan. Es recordaren aspectes del seu tarannà ta senzill, humil i proper tant a la feligresia com a tothom que necessitava del seu consell i del seu acolliment.

Deixem l’enllaç on podreu escolar el programa.
ENLLAÇ DEL PROGRAMA


Agraïm a l’Emili Pacheco l’oportunitat que ens va donar per parlar dels actes que tenim programats per recordar al Bisbe Joan en el desè aniversari del seu traspàs a la casa del Pare.




Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra